Stöd vårt arbete för ett tryggt och bra liv med diabetes

Drygt 600 000 personer i Sverige lever med diabetes och siffran ökar tyvärr stadigt. Diabetes kan ha stor inverkan på många delar av livet och att ha kunskap om sin sjukdom och dess behandling är en förutsättning för att kunna hantera vardagen.

Vi i Diabetes Sverige sprider kunskap och arbetar för en god och jämlik diabetesvård i hela landet med målet att alla ska få tillgång till det stöd de behöver, så att de kan leva ett tryggt och bra liv.

Tillsammans för en bättre vardag med diabetes
Vi samarbetar gärna med andra som har samma mål som oss. Med gemensamma krafter kan vi förbättra och utveckla diabetesvården och göra skillnad för fler.

Vill ditt företag/organisation vara med och bidra till vårt arbete, så att fler kan leva ett bättre, tryggare och friare liv med diabetes? Då är du/ni välkomna att stödja oss genom en gåva eller genom att bli supporter eller företagspartner.

Det finns tre olika paket som att välja mellan:

Diabetes Supporter:  2.000 kr
Logotyp på webbplats under ”Supporters”, digitalt märke – ”Vi stöttar Diabetes Sverige”

Diabetes Vän:  5.000 kr
Logotyp på webbplats under ”Samarbetspartners”, digitalt märke – ”Vi stöttar Diabetes Sverige”, annons i nyhetsbrev.

Diabetes Partner:
  25.000 kr 
Logotyp på webbplats under ”Samarbetspartners”, digitalt märke ”Vi stöttar Diabetes Sverige”, annons i nyhetsbrev, exponering i Tidningen Leva med diabetes, medverkan som partner till Världsdiabetesdagen 2024.


Vill ni bli företagspartner? 
Är du/ni intresserade av att bli företagspartner? Skicka ett mail till asa.wallin@diabetesverige.se  och ange vilken typ av paket som är aktuellt – Supporter, Vän eller Partner – så återkommer vi med mer information.

Intresserade av andra former av samarbeten?
Vi diskuterar gärna andra former av samarbeten kring frågor eller projekt som bidrar till att skapa bättre förutsättningar för den som berörs av diabetes. Varmt välkommen att höra av dig till oss för ett samtal om hur vi med gemensamma krafter kan göra skillnad. Kontaktperson:  Åsa Wallin, asa.wallin@diabetesverige.se, tel: 0760-22 56 57.

Ge en gåva
Du/ni kan även stödja Diabetes Sveriges arbetet genom att ge en gåva. Vi är väldigt tacksamma för alla bidrag, varenda krona gör skillnad!

Ge en gåva via bg: 626-3107, eller via Swish: 123 015 70 24 (se QR-kod nedan).

Varmt tack på förhand!