Välkommen som medlem i Diabetes Sverige

Förhöjt blodsockervärde är en av vår tids dolda epidemier som ökar risken för sjukdom och hälsoproblem. Ungefär 600 000 personer i Sverige har diabetes, men siffran stiger tyvärr stadigt. Diabetes Sverige arbetar för en god och jämlik diabetesvård i hela landet med målet att alla ska få tillgång till det stöd och den vård de har rätt till.

När man har diabetes är frågorna ofta många. När du behöver kunskap, råd och stöd från någon som vet hur det är att leva med diabetes finns vi här som en vän i vardagen. Vi har svar på dina frågor och vi vill att du ska kunna känna dig trygg och leva ett bra liv med diabetes, på ett sätt som passar just dig. 

Som medlem får du:

  • Tillgång till digitala utbildningar om diabetes och informationsmaterial
  • Tidningen Leva med Diabetes i brevlådan 5 gånger per år
  • Fotcreme för diabetesfötter ”FootMender All in One” (värde 300 kr)
  • Engagera dig i  viktiga frågor som rör vård, attityder och kunskap som bidrar till en säkrare och tryggare vardag för personer med diabetes
  • Stötta Diabetes Sverige – en stark röst i samtal med vården, politiker och beslutsfattare kring diabetes.

Medlemskapet kostar 250 kr. Anmäler du dig nu så ingår hela 2024.

Ju fler medlemmar desto starkare röst får vi.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Aktiva regionala och lokala föreningar

Diabetes Sverige är en växande, innovativ och nyfiken organisation. Som medlem är du en del av en idéell sammanslutning av diabetesföreningar och enskilda medlemmar som finns spridda över landet. Vi tar tillvarata intressen som människor med diabetes och deras närståendes har.

Det är tillsammans med våra regionala diabetesföreningar vi kan vara en stark röst in i politiken, sjukvården och medierna. Föreningarna finns på en rad platser i Sverige.

Självklart vill vi bli fler och tar tacksamt emot dig och ditt engagemang. Är du intresserad av att bidra med din kunskap, hör av dig till info@diabetessverige.se

Regionala kontaktpersoner