Bli medlem för 250 kronor om året

Förhöjt blodsockervärde är en av vår tids dolda epidemier som ökar risken för sjukdom och hälsoproblem. Ungefär fem procent av Sveriges befolkning har diabetes, men siffran stiger tyvärr stadigt. Diabetes Sverige arbetar för att alla som lever med diabetes ska få tillgång till det stöd och den vård de behöver och har rätt till.

Som medlem får du:

  • Personliga förmåner i form av utbildningar och kunskapsunderlag
  • Tidningen Leva med Diabetes i brevlådan 5 gånger per år
  • Medverka till att driva viktiga frågor som rör forskning, vård, attityder och kunskap som bidrar till en säkrare och tryggare vardag för personer med diabetes
  • Stötta Diabetes Sverige – en stark röst i samtal med politiker, beslutsfattare och vårdenheter kring diabetes.

Ju fler medlemmar desto starkare röst får vi

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Aktiva regionala och lokala föreningar

Diabetes Sverige är en växande, innovativ och nyfiken organisation. Som medlem är du en del av en idéell sammanslutning av diabetesföreningar och enskilda medlemmar som finns spridda över landet. Vi tar tillvarata intressen som människor med diabetes och deras närståendes har.

Det är tillsammans med våra regionala diabetesföreningar vi kan vara en stark röst in i politiken, sjukvården och medierna. Föreningarna finns på en rad platser i Sverige.

Självklart vill vi bli fler och tar tacksamt emot dig och ditt engagemang. Är du intresserad av att bidra med din kunskap, hör av dig till info@diabetessverige.se

Regionala kontaktpersoner